LYSEBLÅTT OG HVITT = SOMMER!

Lotusbollene fra Lucie Kaas er svært populære. Vi har selv flere både hjemme og på hytta. Vi skal straks ha gjester, og i de minste bollene venter nå dressing til salaten. Vi kjenner at vi blir i skikkelig godt humør av å dekke på med dem. De bringer fram gode barndomsminner, samtidig som de er tilpasset vår moderne hverdag. Mens emaljevariantene slett ikke tåler oppvaskmaskin, er disse i porselen og tåler vårt moderne kjøkkenliv.




Vi har vært tomme for de store lyseblå bollene en stund, men nå er de på lager igjen. Lyseblått og hvitt er jo sommerfargen framfor noe, ikke sant? Det er jo slik vi ønsker at sommeren skal bli - blå himmel med lette små hvite engle-skyler.

Den og alle de andre store bollene er på sommertilbud til kr. 351,-/stk.



Mange tror at det er Grete Prytz Kittelsen som designet disse bollene. Det er slett ikke riktig. Hun har bare designet selve formen på bollene. Lotusmønsteret ble designet av normannen Arne Clausen, og det er hans familie som har gitt tillatelse til at mønsteret trykkes opp igjen på nye produkter.



Grete Prytz Kittelsen har selv gitt uttrykk for at hun ikke likte emaljebollene fra Cathrineholm, men avkreftet aldri påstanden om at det var hun som sto bak lotusmønsteret.



Arne Clausen kom dermed litt i skyggen, og det er jo godt at familien har fått sin oppreisning av firmaet Lucie Kaas som har hentet fram mange av de gamle designene. Det er også de som har tatt opp igjen serien BORDFOLK, som dere også finner i nettbutikken. Veldig artige eggeglass som består av mange forskjellige mennesketyper. Vi har tatt inn 6 forskjellige eggeglass. De selges enkeltvis eller samlet.


De koster 99,-/stk eller 499,- for alle 6 samlet.


Kommentarer

Populære innlegg