SOMMERLUNSJ PÅ VERANDAEN

For en fantastisk langhelg! Her i Oslo har vi hatt sol og blå himmel hele helgen, og vi har fått ordnet i hagen, vært på loppis og dratt på tur. Det føles som en evighet siden vi var på jobb, og det er jo et godt tegn. :)

I dag ble det tid til en lunsj ute på verandaen. Den ble vasket og klargjort for en god stund siden, men vi har ennå ikke hatt tid til å sette oss ned der. Vi har ettermiddagssol, så ved lunsjtider var solen kommet såpass langt at vi kunne sitte ute.


Stolen ble dekket med de deilige lammeskinnene fra Bloomingville som vi selger i nettbutikken vår. De er litt skarpere grønt enn det det ser ut som på bildet. Klikk på lenken, så kommer du til nettbutikken og ser dem originalt.


Urtepottene fra Ora Kiely er nå satt ut, slik at vi kan ha friske urter på maten. Vi har også plantet urter i urtebeddet og merket dem med de flotte merkepinnene som vi også har i butikken. Endelig forsvinner ikke skriften selv om det regner.

Serviset og den lille fløtemuggen med blomster i er et loppefunn - Stråmønster fra Porsgrund Porselen. Laget tidlig på 1900-tallet. Lekkert, ikke sant? :)

Vi må også ha med et bilde av denne lekre rhododendroen som akkurat nå er på sitt vakreste.

Kommentarer

Populære innlegg