PUTER OG PLEDD SOM FÅR DEG TIL Å GLEMME VINTEREN

Det går mot vinter og kulde, og den fantastiske sommeren 2014 er i ferd med å bli et godt minne. Mens vi til nå har vært mest opptatt av utemiljø og utemøbler, er det på tide å vende blikket inn til stua og innekos igjen. Tankene vi hadde i våres om at i år skulle vi faktisk pusse opp stua, er nå nye planer for våren 2015. Kanskje er det like greit å bytte ut puter og pledd i sofaen denne høsten? Vi har tatt inn luksuspledd og luksusputer som du kan kjøpe til hverdagspriser.

Varme bomullspledd - dansk design

Danskene er gode på design. Disse bomullspleddene i serien Compliments er intet unntak. De er strikket i patentstrikk, og skikkelig store og gode. Mål: 130 x 170 cm. De koster 849,- pr. stk, og vi har puter som matcher.




Matchende puter

Fra samme produsent har vi også tatt inn puter som matcher pleddene og hverandre. Vi har tro på mer farger denne høsten, og har valgt fargekombinasjoner som man blir glad av. Bare se på disse flotte putene i kordfløyel. Flotte, ikke sant? 





Eller hva med disse putene med geometrisk mønster? 




Eller disse, som matcher de strikkede pleddene: 






Som et ekstra utropstegn i sofaen har vi tatt inn denne puten i imitert skinn:




Putene koster 349,-/stk. De er fylt med innerputer av andedun. Du finner både puter og pledd fra Compliments her. Leveringstid: 1 - 3 dager.


Kommentarer

Populære innlegg