Fargeglade krus fra Orla Kiely

Man kan i grunnen aldri få nok krus. Men det kan ikke være hvilket som helst krus. Det holder liksom ikke med krus med reklame fra bilverkstedet eller lignende. Det må være pent, ha fine farger og fine motiv. Krus som pynter opp på kjøkkenet, og som det er hyggelig å sette fram dersom det kommer noen innom som du kan by kaffe eller te.

Jeg synes krusene fra Orla Kiely tilfredsstiller alle de kravene. De er selve symbolet på retro og 1970-tallet. Glade farger og godt gjenkjennbare mønstre. Samtidig er de gode å drikke av. De er tynne og lette. Jeg er en te-drikker, og synes i grunnen det finnes utrolig mange dårlige te-kopper. Mange er altfor tykke, og holder dårlig på varmen. Te skal jo nytes sakte, og ikke bare svelges unna i en fei. Da bør jo kruset holde drikken varm lengre enn 5 minutter, ikke sant? Samtidig skal koppen være god å holde i, og du skal ikke brenne deg på fingrene når du holder i den. 

Er du også fascinert av produktene fra Orla Kiely? Dersom du ikke allerede gjør det, anbefaler jeg instagramkontoen @orlakielyby_orla. En fargeklatt av en konto. Hun har en stor samling av Orla Kielys produkter, både innen porselen, tekstil og vesker. Der er det mye jeg gjerne skulle ha hatt. 

Hver sesong bruker jeg tid på å finne gode og artige produkter fra Oral Kiely. Det siste året har det vært vanskelig, for paret som står bak produktnavnet gikk fra hverandre og produksjonen stoppet opp. Men, heldigvis, fant de ut at designet av nye produkter skulle fortsette, selv om ekteskapet ikke holdt. Men det har tatt tid å få startet opp igjen, og markedet har tørket litt ut. Jeg håper det dukker opp flere spennende ting til høsten. I mellomtiden får vi klare oss med de nye krusene som kom i våres. Her er en liten titt på Orla Kiely krusene jeg har tatt inn i nettbutikken denne våren:











Kommentarer

Populære innlegg