Blått til festbordet på 17. mai

 Vi liker å dekke bord, og prøver å la servise og pynt gjenspeile sesong eller festdag. Det nærmer seg 17. mai, og planleggingen er i gang. Med smittevernsregler og strenge begrensninger kan vi ikke be inn gjester til brunsj, og heller ikke møtes for å se barnetoget. Men vi kan jo kose oss allikevel, ikke sant? 

Jeg tror det er ekstra viktig å markere høytidsdager akkurat nå. Alt blir fort litt trist og kjedelig, og vi er neppe alene om å gå litt lei av regler og restriksjoner. Da gjelder det å finne fram linduk, penbestikket, norske flagg og krystall. Her skal det bli fest - selv om vi bare blir to!

Siden vi også driver en bruktbutikk, er bordet ofte dekket både av bruktfunn og nyere ting. På 17. mai i år tror jeg disse nye fatene fra Bungalow kommer på bordet. 


Den store fisken er perfekt til reker, mens det lille fatet passer til tilbehør som for eksempel sitron og finhakket rødløk. 

Så blir det sølvbestikk eller Maya i stål, krystallglass, små salt- og pepper-bøsser med empaljetopp og kanskje noen enkle hvite tallerkener kombinert med blå dekketallerkener. Det må vel bli bra?
Jeg ønsker deg en riktig fin mai-uke! Håper du koser deg med planlegging.

Hanne

Kommentarer

Populære innlegg