Falsh-tattoos hos Ganske Fint

 

Vi har hatt et flott januarsalg, og mange av dere har fått kjøpt noen riktig fine ting til en god pris. Nå er lagerhyllene klare for vårens nyheter. Vi har vært på innkjøpsmesse både i Hamburg og på Lillestrøm, og venter inn masse flott i ukene som kommer. Først ut er flash tattoos. 

Flash tattoos er "tatoverte" smykker som sitter på huden 4 - 6 dager. Du kan velge mellom en mengde mønstre, og det finnes både små og store tatoveringer. Hva med en liten fjær i nakken? Eller kanskje du foretrekker dyremønter rundt overarmen? Eller hva med "love" på skulderen? Går du lei tatoveringen før den er borte av seg selv, kan den enkelt fjernes med litt babyolje og en klut.

Tatoveringene er enkle å påføre. Du bare klipper ut, tar litt vann på huden der du vil ha tatoveringen og så plasserer du flash tattooen på huden. Tatoveringene tåler at du dusjer som vanlig.

I nettbutikkken finner du mange forskjellige motiv, og flere vil komme etterhvert. Skal du bare ha et ark med flash tattoos, velger du "hente selv i butikk". Da får du det hele fraktfritt. Skulle du glemme akkurat det - null problem, vi refunderer portoen når varen sendes.











Du kan kjøpe alle sammen i nettbutikken til Ganske Fint.

Kommentarer

Populære innlegg