HVERDAGSLUKSUS - FORDI AKKURAT DU FORTJENER DET

Vårens nyheter en nå på vei inn i nettbutikken. Det er ganske spennende å pakke opp og sette på plass de tingene vi bestilte på messe tidligere i år. En av de pakkene vi har gledet oss til å motta, var esken med te fra vår nye svenske leverandør Teministeriet.

Er ikke disse teboksene flotte? De er laget av glass og har skrulokk av metall. Etiketten er enkel og stilren. Her oser det luksus! Dette er bokser du trygt kan la stå framme på benken. De vil bli en del av ditt design. Vi vil etterhvert også tilby refill, slik at du kan ta vare på boksene og fylle på med favorittene dine.

Det er synd at ikke denne bloggen kan leveres med lukt, for disse syv teene lukter helt fantastisk. 

Mens denne bloggen skrives har vi laget oss en kopp av nr. 531 - Black Vanilla chai. Når man åpner lokket ser man tydelig bitene av rosepepper og appelsinskall før man kjenner duften av deilig karamell og noe som minner litt om jul. Vi har tatt inn 7 ulike te-varianter, og du vil finne både sort, grønn, hvit og rooibos-te. Et par av variantene inneholder økologisk te.

Fram til påske har vi følgende tilbud til deg: Kjøper du mer enn en av disse boksene, får du 20% på de neste. Handler du for over 500 får du i tillegg som vanlig fri frakt. Tilbudet gjelder fram til 28. mars.







Kommentarer

Populære innlegg