Søndag er mors dag

Til søndag kan alle mødre glede seg. Da blir det frokost på senga, kake til kaffen og gave fra barn og/eller kjæreste. Morsdag feires alltid den andre søndagen i februar, og har vært feiret siden 1918. Det har fortsatt ikke gått av moten. Vet du hva du skal gi til mor i år? Vi har noen tips!

Tips nr. 1: Til den selvstendige: En ekte tøs!

Vi synes du skal gi mor en skikkelig tøs fra Tetøsene i år. Du finner henne i mange smaker og varianter. Hun er helt uten en tråd, og hver pose har store fine biter som gjør at det blir mye smak av denne teen. Liker mor te, liker hun garantert denne. Kjøper du med en av disse vakre koppene, blir gaven komplett.





Tips nr. 2: Til den søte: En blomst til å suge på

Danske håndlagde sukkertøy, høres ikke det helt perfekt ut? Disse sukkertøyene er dekorert med Margeritter og har en deilig smak av karamell og sjokolade. De har en retro-look, og vil glede den som er opptatt av en retro-stil. Gir du mor disse, vil hun helt sikkert smile fra øre - hele dagen lang.



Tips nr. 3: Til henne med grønne fingre: Flotte emaljepotter fra Orla Kiely

Vi har akkurat fått inn noen flotte emaljepotter fra Orla Kiely. Du kan få både enkeltpotter, eller et sett med urtepotter. Liker mor retrostilen, vil hun simpelthen elske disse pottene her.






Tips nr. 4: Til henne som alltid er på farta: En praktisk vannflaske

Disse vannflaskene har akkurat kommet på lager og hører hjemme blant vårens nyheter. Den er flat og er smart for damevesker som allerede er fylt opp til randen av ting og tang. Som du ser av bildet, er den ikke større enn en bok. Den er 100% tett, så du unngår at vannet renner ut over papirer og PC/Mac.




Tips nr. 5: Til henne som elsker Mummi

Kjenner du en mor som elsker Mummi? Vi har laget en egen kategori med mummiprodukter. Siste nyhet der er deilige mummidrops. Du finner også en egen mummite, mummi-pung og et mummipledd som man kan varme føttene under mens man nyter teen.







Alle tingene finner du i nettbutikken. Bestiller du i starten av uken, kommer det helt sikkert fram til morsdagen.







Kommentarer

Populære innlegg