TEA AND THE GANG - TE FOR DEN LEKNEVi har en stund vært på jakt etter en ny te-leverandør, og falt pladask da vi fant denne teen. Tea and the gang" er en engelsk te-produsent som byr på spennende smakskombinasjoner i morsomme innpakninger og design. 


Her får du posete for alle typer te-smak og med eksklusive te-typer. Det er 15 teposer i hver pakke. Hver pakke har sin egen personlighet.

Te-typene har i stor grad hentet inspirasjon fra Skandinavia. Her kan du for eksempel nyte lunsj med en kopp fylt med en ekte viking:

Eller hva med en peppermynte-te med smak av Arktis?
Vi tror også at The Hipster med mynte og bringebær vil bli en favoritt
Føler du deg litt tufs, trenger du en pleier som kommer med lindring form av The Nurse med rooibos, honning og en anelse sitron.
Eller kanskje du er en ekte romantiker? Da må du selvsagt satse på teen The Romantic - en delikat hvit te, blandet med frodige jordbær, søt appelsinblomst og velduftende hylleblomst. 

Drøm deg bort til et tropisk paradis med denne oolong-teen med mango og ananas, og du er en ekte Cool Caribbean.


Og helt til slutt - dersom du rett og slett ønsker å slappe av: Prøv The Soul Man! En herlig blanding av blåbær og hyllebær, sammen med kornblomster og mallow-blomster. Blues har aldri smakt så godt!

Du finner hele gjengen i nettbutikken, og leveringstiden er som vanlig 1 - 3 dager.


Kommentarer

Populære innlegg