VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!

Velkommen til vår nye nettside og blogg!
Vi er kjempestolte av å presentere en helt ny nettside laget av Butikkpikene. Vi synes sidene er blitt både oversiktlige og kjempefine. Logo og design er helt nytt, og vi er på en ny plattform som er bedre tilpasset en nettbutikk.

I nesten en hel måned har vi ventet på å få presentere den nye siden for dere. Diskutert og prøvd ut. Lagt inn nye varer, og skrevet tekster. Flikket på og diskutert igjen. Nå når siden endelig er her, begynner den egentlige jobben som innebærer at akkurat du skal bli fornøyd med det vi har å tilby.
Ny side betyr også en del nyheter:

  • Tilbud om gaveinnpakning. Er det du handler en gave, krysser du bare av for det når du sjekker ut i butikken. Vi pakker det pent inn i gavepapir, og sender det dit du gir beskjed om. Vi legger også med et kort fra deg, om du ønsker det. Pakkseddelen og angrerettsskjemaet kommer hjem til deg.

  • Ny betalingsløsning KLARNA, som lar deg velge om du vil betale direkte eller om du heller vil ha faktura. Også her kan du velge når du sjekker ut i nettbutikken. Velger du KLARNA kan du akkurat nå velge å utsette betalingen fram til 1. mai - uten tillegg i prisen.

  • Enklere kasseløsning som betyr at det bare skal få tastetrykk til før du er i havn.

  • Flere leverandører og større utvalg i varene. Vi venter fortsatt på flere varer - blant annet er varer fra Bloomingville og Barfota på vei hjem til oss.


  • Handler du for over 400 kroner får du alltid gratis porto hos oss. Ellers er portoen kr. 99, uansett hva du handler.

  • Leveringstid er 2 - 3 dager




Kommentarer

Populære innlegg