SKRIV SOMMERDAGBOK I FLOTTE NOTATBØKER FRA BARFOTA

Det nærmer seg siste skoledag, og for mange av dere er sikkert ferien bare noen dager unna. Det er ennå en god stund til vi skal ha ferie, men vi har allerede begynt å glede oss. Sommer er også den tiden da man samler flest minner og det tas nok rekordmange bilder i løpet av noen korte uker.

Selv om det meste av arbeid og notater går på PC og Mac, synes vi det er hyggelig å skrive for hånd, og det er det mer tid til om sommeren. Hanne er en mester til å samle på billetter og brosjyrer, og skriver ned små notater fra steder vi har besøkt. 

Det var litt med tanke på ferien vi tok inn i nettbutikken disse skriveblokkene fra Barfota. 



En blir jo litt ekstra kreativ av å se på en sau med krøller, eller hva? Den er bare så superkul. Notatboken er i A4-størrelse. Bakerst er det en lomme der du kan legge alle ferieminnene som du har samlet opp underveis.

Er du ikke enig i at sauer er alrighte dyr, så blir du kanskje motivert av denne stranden?


Det er på et vis noe beroligende og avslappende ved hav. Vi kommer i feriestemning bare av å se på denne notatblokken fra Barfota. Også denne notatboken er i A4-størrelse og har en egen lomme bakerst til å samle opp løse lapper, adresser, billetter eller andre minner som du samler underveis. Begge notatbøkene koster kr. 279,-/stk. De er ulinjerte. Vi har også noen små notatbøker fra Barfota. De koster kr. 149,-/stk. Se alle våre notatbøker her.

Leveringstid er 2 - 3 dager.

Kommentarer

Populære innlegg