VERANDATID HOS GANSKE FINT

På sommerkvelden er det godt å sitte på verandaen og se at kvelden siger på. Vi er ikke særlig interessert i fotball, så dermed blir det lite TV-titting om dagen. Selv om vi bor ganske nære byen, er bylydene bare et stille sus som man knapt legger merke til. Lufta er full av fuglesang og rasling i løv og blader. Blir det litt kjølig er det godt å ha et lammeskinn i stolen. Det varmer godt. 


Når kveldene blir litt mørkere, tenner vi i denne betonglykten som vi har fått fra Malingsdamene i Maleriet Fargehandel. Robust og vakker!



Vi liker å gå på loppemarked, og denne helgen fant vi dette grønne fatet under ett av bordene. Det var verken gammelt eller antikt, men det var jo veldig fint, ikke sant? Det passet jo bare helt perfekt ute på verandaen vår sammen med urtepottene fra Ora Kiely. Vi lurer på om vi skal ha litt vann i og sette det ut slik at fuglene kan få seg en liten dukkert, men foreløpig får det stå som en pryd på hagebordet.

Vi er helt klart "kattemennesker", og i tillegg til de to høyst levende bengalkattene, har vi også en del kattefigurer som vi har tatt med oss hjem fra markeder og reiser. Vi samler ikke på katter - uansett form. De må ha noe ved seg - enten i form av godt design, eller et glimt i øyet.


Denne er en gave fra venner. Den ligger på verandakanten og følger med på hva vi driver med.

Kruspersillen er i ferd med å komme opp, og selv om det har kommet noen skikkelig regnskurer, holder skriften seg på de nye merkepinnene. Herlig! :)

Veranda og hage har ikke riktig satt seg for sommeren ennå. Vi er nesten alltid litt bakpå. Planene er mange i april, men vi rekker som regle bare en liten brøkdel av det vi planlegger. Men det blir litt nytt hvert år, så sakte men sikkert ordner det seg vel. Dere skal få se noen bilder etterhvert som det kommer litt i orden for i år. Akkurat nå har nabokatten eller skjæren dratt opp en del av de løkene vi satte i ett av bedene. Vi har dyttet dem ned igjen og håper det beste.



Vi plantet i verandakassene tidlig i år. Da var det bare Stemorblomster som var trygge å satse på, så vi plantet det i alle kassene. Kari vanner hver kveld, og av og til får  de også litt næring. De holder nok ikke hele sommeren, men akkuart nå er det jo veldig vakre.






Besøk vår nettbutikk på www.ganskefint.no eller følg oss på Facebook.

Kommentarer

Populære innlegg