Er du forberedt til skole- og studiestart?



På innkjøpsmessen i Tyskland i høst, traff vi på det svenske firmaet Carl Oscar som blant annet hadde spesialisert seg på matbokser og mattermoser. Siden vi selv er et relativt nystartet firma, ønsker vi gjerne å støtte andre gründere med gode produkter. De hadde noen superfine mattermoser for barn og noen veldig praktiske matbokser som vi falt pladask for.


Holder maten kald og frisk


Matboksene har et praktisk kjøleelement som sitter i lokket. Du legger rett og slett hele lokket i fryseren på kvelden og setter det på plass på matboksen om morgenen når du går på skole/jobb. 

Effekten varer i inntil 7 timer. Det vil si at du kan ha med salat i matboksen uten at den blir slapp og uappetittelig når du skal spise lunsjen din. Inni selve matboksen er det også en mindre boks som du kan ha dipp, nøtter eller andre ting du vil holde adskilt fra resten av maten din. Den finnes i disse variantene (nb! Den hvite er helt hvit. Den ser mer lyserosa ut på bildet dessverre):





Holder maten varm (eller kald om du heller ønsker det)

Er du eller barna dine lei den tradisjonelle matpakken? Da er det kanskje mer hyggelig å ta med seg en varm suppe, litt pasta eller en gryte til lunsj? 

Disse søte mat-termosene holder maten varm i minst 4 timer. Ha varm mat i termosen om morgenen, så holder den seg varm til lunsj. Vi har fått tilbakemeldinger om at disse er supre til barn som ikke spiser matpakken sin i barnehagen eller på skolen. De har morsomme/søte motiv som gjør barna mer motiverte til å sette seg ned og spise.




Alle Carl Oscar-produktene finner du her.




Kommentarer

Populære innlegg