Te-elskere kan glede seg - nyheter fra Fabel-te!

Vi har tatt et godt steg inn i august, og det betyr også at høstvarene er i ferd med å komme inn døren. Vi har vært på messe i Tyskland for å kjøpe inn nyheter litt før de kommer til Norge. Følg med på bloggen og på Facebooksiden vår, så er du oppdatert om hva som skjer. Vi kommer også til å legge ut bilder på Instagram, så er du ikke følger er det bare å logge seg inn og lete etter ganskefint. 

Første ladning med høstvarer kom i går. Det var fra en produsent som vi har hatt tidligere, og stammet ikke fra messen. Selv før pakkene var åpnet, kjente vi hva de rommet: Den fantastiske danske Fabel-teen. De kommer med flere nyheter her i Norge i år. Vi har tatt inn tre forskjellige bokser.

Perfekt til langsomme feriefrokoster

Hanne klarte ikke å vente, men måtte teste ut den vinrøde boksen i dag. Den nederste delen ble åpnet. Grønn te med jordbær og ananas. For en fryd å åpne boksen og se de hele bitene av frukt og bær!

Den må trekke en stund for å få ut skikkelig smak. La den gjerne stå fem minutter eller mer før du drikker. Da kommer alle smakene godt fram.

To i en - det er jo helt genialt!

Alle boksene er todelte. Det vil si at du får to tetyper pr. boks. Siden teen kommer i bokser, blir aromaen godt bevart. Det som imponerer oss mest med denne teen, er de store bitene av frukt og bær. En ser virkelig hva denne teen inneholder. Alle de nye boksene koster 189,-/boks. 



Vinrød boks med honeybush-te med jordbær og lakris, og grønn te med jordbær og ananas.



Brun/beige boks med masala chai-te med eplestykker, og sort te med chili og sjokolade.


Lilla boks med hvit og grønn te med kirsebær og appelsin, og rooibushte med eple og hylleblomst.

Klikk deg inn i nettbutikken og sjekk ut. Bestiller du i dag, sender vi det i morgen, og du har teen hjemme hos deg om en 2 - 3 dager.

Kommentarer

Populære innlegg