FÅ EKSTRA SOMMERFØLELSE MED BLOOMINGVILLE

Det er høysommer, og mens trønderne besvimer av heteslag, trues vi her i Oslo av muligheten for ny nedbørsrekord. Heldigvis kom det ikke på langt nær så mye nedbør som det var meldt om i dag, selv om det regnet ganske kraftig midt på dagen i dag. Samtidig var det varmt og godt, så nå er det nesten helt tropisk ute.

SOMMERPRISER PÅ BLOOMINGVILLE

For å feire sommeren, har vi satt ned prisene på alle produktene fra Bloomingville. De er alle ting som vil gjøre sommeren enda et hakk bedre - bare fordi man blir glad av å se på dem. :)



Hva med en praktisk krukke med Eikelokk? Flott til både teposer, sukker, mel eller andre ting du trenger å oppbevare. Finnes i flere farger. Nå kr. 158,- . Kjøp nå



Disse to mongolske lammeskinnene skiller sg herlig ut fra alt det brune, beige og hvite. Er ikke de til å bli skikkelig glad av? På salg koster de kr. 1198,-/stk. Kjøp nå.


De praktiske krukkene finnes også i en lav utgave. Den koster nå kr. 158,-. Finnes også i hvitt og mintgrønt. Kjøp nå.


Lyslykter hører sene sommerkvelder til. Disse er nylig ankommet nettbutikken og er ikke på salg. Koster kr. 98,-. Finnes også med grå innside. Kjøp nå.


Tenk deg dette fatet fylt opp av nyplukkede jordbær, moreller eller kirsebær! Vi synes dette er utrolig lekkert. Nå får du det for kun kr. 478,-. Leveres flatpakket. Kjøp nå.



Disse putene har vært utrolig poplære, og vi har kun noen ganske få igjen. Egner seg både i sofakroken, og kan også bli med ut i utesofaen (nb! Kan ikke være ute i regn). De koster kr. 349,- og leveres med fyll.

Eller kanskje du heller foretrekker selskap av en flokk sauer? På salg koster den kr. 279,-
Kjøp puter her.


Og helt til slutt - en godbit til dere som har godvær og kan sitte ute i sola og spise. Da trenger man et brett. Dette er både stilig og veier nesten ingen ting. Utsiden ser ut som teak, men det er laget i plast. En av våre favoritter. Kr. 158,- på salg. Løp og kjøp!

Leveringstid på alle varer er 2 - 3 dager, og vi benytter KLARNA. De har en egen sommerkampanje. Du kan handle nå, og betale i september.






Kommentarer

Populære innlegg